About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Monday, 4 June 2012


 

Selamat pagi isnin semua,
wahhhh awall kan cik mama update blog ari ni,

hati tgh ada mood kot,
klu tak memag susahlaa kan... ^_~

Hari minggu yang agak memenatkan,
hari sabtu pergi ker Nagoya,
klu dah g sna dah tentu cari kain pasangkan..?? kan..??
a'ah cik mama cari kain tuk raya ni.

Ni pun dah leawat rasanya,
dah takder sape nak jahitkan baju,
so kenalaa pujuk mak tulung jahitkan,
tu pun jahitkan baju anak-anak jerr,
tapi cik mama selitkan gak, baju cik mama,
Hahahhahahah..
 
 

kain pasang yg berjaya di beli,
semua pilihan hubby, cik mama memg tak pndai nak pilih,
nanti smpai kampung, ada jerr yg komen,huhuhuhu
kononlaa tema tahun ni "Yellow"
 
 
 
 
 Hari ahad plak keluar cari safety Baby Gate,
Habis pusing satu bukit tinggi tu,
nak mencari yg mcm ni, yang ada bnyk PVC punya,
takut tak tahan lama jerr..
 
 

Dahh pandai berjalan, ker dapur jerlaa..
mama plak risau klu jadi pape,
Haaa duk diam-diam kat situ yerr.. ^_^
 
 
 
Ok Babai ,
Thanks For Reading ^_^

dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

25 comments:

  1. salam;
    mak ooiii,jauhnya beli kain..tentu mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh tak jahut mna pun.. hehhehehe

      Delete
  2. tailor klu hantar lambat sikit mesti xmau dh kan ambil kain kita...hehehe...shopping sakan cik mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg pun, kna beli dah siaplaa jawapnya.. ^_^

      Delete
  3. Adoi, MM usahkan kata nak tempah baju, kain pun tak terbeli lagi.. Nasib mak sendiri tukang jahit.. Heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaakan klu mak sndri tukang jahit, tapi klu mak CM dia nak ambik tuk anak CM jerr.... dah lambat katanya.. hehehheh

      Delete
  4. lya dh htr last month.. sbb dia dh tutup ambik tmpahan.. tp mujurla mak cik mama pndai mjahit..xdela mgelabah cri tailor kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper lya, yg dah siap byak jerr jual, cik mama pun rasanya kna belig dah siap, yg anak0anak jerr hntar kat mak kat kampug.. ^_^

      Delete
  5. beli yg dah siap lg senang cik mama...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memg senang shah, tapi nak cri yg berkenan tu.. ya ammpun susah kot.. heheheh

      Delete
    2. soh husband cik mama pilihkan....lelaki pilih cepat jek...lgpun cik mama cantik2 utk suami cik mama jgk kn...

      Delete
  6. beli yg dah siap lg senang cik mama...hehehe..

    ReplyDelete
  7. hi cik mama, salam kenal...
    kena tempah la lepas ni cepat2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Bitt, welcome my blog, ermmm dah hantar kat kampug pun, mak yg buatkan, cik mama punya jerr kna beli siap.. heheheheh..

      Delete
  8. Wah..dh beli baju raya. Kena cpt ni, taylor pun byk dh tutup tempahan.

    CiM punya baby gate jns kayu, dh besawang kt bwh katil bdk2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg dah tutup semuanya pun, heheeehe.. smpat tuk anak jerr, yg mama punya beli dah siap kang..

      Delete
  9. Banyaknya baju raya mama...tema yellow ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bnyak mna pun, tu tuk anak dara & bujang kecik cik mama, tu jerr yg mak leh tolong jahitkan, cik mama punya kna beli dah siap.. a'ahh tema kuning.. ^_^

      Delete
  10. salam kenal...

    safety baby gate tuh mmg sangat2 berguna bilo ado anak kecik nih...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp memang pun, untuk keselamatan...^_^

      Delete
  11. seronoknyer dah beli kain raya... ingat tahunni nak beli yang dah siap je... malaih nak tempah...
    kuning yerk.. akak ingat nak hijau tahunni...
    kesian tengok muka budak comeltu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena beli awal2, ni pun baju anak dara ngan bujang kecik tu jerr, cik mama punya kna beli dah siaplaa nmpaknya..
      hehehhe ciankan.. dah tak eh nak ker dapur dah.. bahayaa.. ^_^

      Delete
  12. cantiknya kain nk buat bju tu..cik mama dah kurung..sian dia takleh pi kt dapur hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu Hubby yg pilih kan zoey, klu cik mama yg pilih ker lautt laa, hampehhh.. hehehhe
      takperr tinjau dapur dari jauh jerr.. selamattt.. ^_^

      Delete
  13. Yoo tu dia baju. Ni pon dah siap.Tapi macam tak sabar nak pakai untuk raya pulak.Haha

    ReplyDelete