About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Wednesday, 12 September 2012

Entry raya di penghujung syawal..!! ^_^


ada yg rindu cik mama tak..?? ngeee
 
 
Lamanyee cik mama tak update blogkan.?!! ada yg rindu tak.??
Buat2 mcm ada laa yerr, baru semangat nak update..kann.!! ngeeee
Banyak hal yg terjadi sepanjang syawal ni,
bermula dgn budak IT office cik mama block internet, dan semua blog tak leh buka..
sgttt gerammmm..!!!! rasa nak picitt jerr makluk tu. dann keseronokan nak b'blog dah pudar.. huhuhuhu
nak harapkan kat rumahh memg takk laa.... busy memanjang..!!
tapi 2 hari lepas dah bulehh plakk.. ermmm sajer laa tu kann...
 
  ok laa nak cerita pasal raya plak,
raya kali ni mcm biasa jerr, beraya sakann sgtt laaa..
collection anak-anak pun boleh tahan gakk.. ngeh..ngeh..ngeh
tapi yang sgtt-sgt-sgt sedihh tak banyak dapat ambik gambar msa beraya tu,
camera semua dah stnby, tapi charge bateri plak tak bawa, 
so ambik apa yg sempat jerlaa, nak pakai phone tak best,
hp tak canggihh punn... huhhuhuhu..
 
 Bila cerita pasal raya ni, yang paling dinantikan haruss laa open house.. kan..??
best dpt pergi open house, mkn itu,mkn ini, pastu nyesal mkn banyak sgtt..
tapi opeh house kali ni cik mama jadi sgt baikk.. tak mkn langsungg, hehehheheh
bukan baik apa pun, sebab sakit gigi.. hahahhahah
padan muka suh cabut tak moh, simpan jerr.. skg org pergi opeh house mkn itu ini, ko telan ayeq liur,
memg seksa wehhh sakit gigi ni, sampai menagis di buatnya,
apa pun nak buat tak leh, nak tido pun tak lena.... huhuhuhu
and finally today... cik mama dahh pergi cabut.. ngeeeee
terlepas segala kesakitan tu, tapi syukur Allah hanya bagi cik mama merasa sakit gigi jerr,
klu org lain munkin lagi hebat sakitnyakan.. Alhamdulillah... sakit tu penghapus dosa..
so lepas ni adalaa sesi balas dendam, nak mknn apa yg tak termkn sepnjang sakit tu, ngeeee
 
Ok laaa hope lepas ni akan jadi rajin tuk update blog,
malu plak rasanya ngan blog ni, 
malu lagi klu ada yg jengukk blog cik mama, pastu tiada "hidangan yg terkini"
harap di maafkanlaa pada yg singgah tu yerr... ampunnn..!!
Layan gambar raya yang tak seberapa ni yeww....

"Selamat hari Raya" ^_^


 
Salam Dihulur Keampunan di pinta...
 
 
 
Kakak yg dah besar.. picca salam ngan mama mna eq.??
 
 
  
Ehh asal cik mama jerr yg senyumm..!!!
 
with my MIL
 

 ngeeee


  
my heroes


 Erkkk.


 Adik tido..!!


Adik tido lagi... 

 
Eh kakak pun tido gakk.. berjangkitt.. heheheh klu tak susah nak suh tido tu.



Terima kasih singgah sini.. ^_~




dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

7 comments:

  1. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nur.. thx visit here.. sure cik mama akan terjah blog nur, ^_~

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. salam raya dan kemaafan dari akak nora juga..lama tak jenguk ke sini..akak nora pun beraya di hospital mula raya ke 4..huhu..ntah ke mana mood raya dah..sekrg pun masih di hospital selang seminggu baru balik ari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari Raya kak, yeker kak, ada gak baca katblog akak, hope akak kuat yerr.. sya sntiasa doakan utk akak sekeluarga.. semoga b'jln dgn sempurna.. InsyaAllah.

      Delete
  3. Hai Cik Mama....pehhhh..lama betui tak updated.
    Bila check bloglist..aikk..blogger yang rajin updated ini masih tak updated blog...

    Selamat Hari raya....buat anda sekeluarga.
    Tapi keciannnya gigi sakit2...harap cepat sembuh untuk open house seterusnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn... memg lama dan terasa malu plak ngan blog ni.. hehehhe. dahh ok pun, memg melantakk tak ingatlaa lepas ni.. ngehngehngeh..

      Delete