About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Monday, 13 August 2012

Stress @ Hotfm




Stress tak uols dah nak raya ni.??
Cik mama.??? mcm takder jerr.. heheh
tapi now tak selesa bila selsema berkunjung,
aduhh pening kepala jadinya, nak demam pun ada,
klu jadi cam ni hari khamis kan bagus,
leh ambik MC dan trus balik kampung.. hehehehe
coz cik mama start cuti 17~24hb.. wahhh lama..
habis cuti setakat ni di sapu bersihh.. heheheh

so bila dah teruju sgt nak balik kmpung ni,
buat apa pun seronok, hope semuanya berjalan dgn lancarlaa,
dah lama tak balik kampung, rindu sgt kat kampung,
klu hubby baca ni, mesti kna perli,
mcm duduk kat asrama jerr katanya,
nak balik tiap minggu.. hohohhohoh


ok laaa semoga persiapan raya uols semua
berjalan dgn lancar, tak moh stress2 yerr,
Dulukan apa yg perlu, jgn ikut perasaan,
semoga kita dpt beraya dgn gembira. ^_~


Dari pukul 5pagi tadi kat Hotfm
duk putarkan lagu raya jerr, lagilaa melonjakk nak balik kampung.
fuhh....fuh.. sabar2..



Thanks sudi singgah sini. ^_^

dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

16 comments:

  1. jom kita balik kampung.. akakapun tak sabar2 ngat nak balik kampung ... kumpul adik beradik...
    tak dengar ngat lagu raya sbab sekarang gi keje dekatjer... dulu kalau naik ketejer selalu dengar radio...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat opis radio sebelah telinga jerr, dr umah dlm keta kat opis dgr laguraya jerr.. memg semangat waja jadinya.. heheheheh.

      Delete
  2. teruja smp salah spell ye kak rin..ce cariiii..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha tulaa teruja sgt..
      teruju kan.??? huhuuuhu

      Delete
  3. sian cik mama...get well soon yer dkt2 nk raya ni..qalief pun br baik demam jer

    ReplyDelete
  4. hmmm malasnya nak menaip entry..balik mana?saya dekat je kg..tak sampai 20 minit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh tak mohh malas2 dah nak raya ni.. heheh.. Wahhh ag best, kg dekat takderlaa nak redah jem.. cik mama balik perak dulu baru balik kg cik mama.

      Delete
  5. semoga selesema cepat hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hope mcm tulaa, seksanyaa tanpa deria bau yg sempurna ni.. huhuhuhhu

      Delete
    2. amacam? selesema dah hilang?

      Delete
  6. selamat balik kampung cik mama.....jaga kesihatan ok...jgn demam2 nak raya ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh klu dah nak demam tak leh nak ngelat pun, redha jerlaaa.. untung t org mai raya bagi duit raya kat cik mama.. heheheh...

      Delete
  7. selamat alik kpung n salam aidul fitri kay..nurul rabunie last day keja..pun tak sabar nk alik kpung..mood rayadr minggu lepas lg.huhu

    ReplyDelete
  8. Selamat hari Raya...
    Maaf Zahir Batin..!!

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete