About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Friday, 10 August 2012




Entry pendik hari ni,
pepagi tadi onthwy nak g kerja,
ad satu excident at trafic light,
dahlaa kejadian tu kat depn sekali,
pastu bergaduh bertumbuk bagai, hadoiiiii
kereta dan memnjang kat belkng ni,
Green light dah 3x kot, tp still tak jln gak,
duk gaduhh... so ambik alternatif lain, 
semua kereta yg duk memnjang tu, buat u-turn,
cari jln lain tuk ker kerja.. ermmmmm
sabarr jerlaakannn.. org nak g kerja kottt.. 
 


Memasing U-turn, dari duk tunggu taktau bila sudahnya.. =_=
 
 
Walau mcm mna pun tetapp controll Ayuuuuu.. heheheh
hari jumaatlaaa kannnn.. Q_Q
 
 
 
Msg hubby bagitau kejadian ni,
Cikmama : 
bengangg, td kat trafic light da excident, pastu leh plak gaduh kat situ, lama plak tu, otak letak kat lututt kott.. adoii.. (sajer jerr nak ngada2 kan, pastu hubby jwp)
Hubby :
Sabar2, semua dugaan, ucap Alhamdulillah xjd kat kita.
Cikmama:
Hehehheeh Alhadulillahh ~insaf~ 


Sekian,
Selamat B'hari jumaat.. esokk cuti.. ^_^
 
 
 

dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

17 comments:

  1. btl laki akak kata..dgr tueeeeeeee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg dgr punn.. sya kann isteri yg solehah..kihkihkih

      Delete
  2. hahhaa...adoi..dh pakai baju raya

    ReplyDelete
  3. kemain posing~~beg pun tak sempat letak lagi tu~he~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ahhlaaa.. aduhhh kantoii kat situ..hehheheh ^_~!

      Delete
  4. Replies
    1. harusssslaa kna cntrol.. hahahahha ^_~

      Delete
  5. wah
    nih sampai2 terus snap ke sis?
    ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg punn..staff lain lum smpai ag, time ni laa nak snapp..snappsnap.. heheheheh

      Delete
    2. hahahaha...patutlah...

      Delete
  6. Alamak..ini yang tak best dah berlanggar ..bergaduh lak..hemm
    Ini kita namakan Gangster Jalanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...nak gaduh tolak tepilaa... samseng tak bertempat.. >_<

      Delete
  7. haha nice nasihat hubby cik mama tu.alhamdulillah tak jd kat kita kan..tapi nak marah jugak ni!!apesal diorang tu gaduh kat situ?tak pakai akai ke hape tu?nak gaduh pi masok wwE lah.tngok sape hidup sape mati.haha merapu sudahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe betui tu, duk gaduh kat situ bikin panazzz jerr.. ^_~

      Delete
  8. musim dekat raya ni mmg banyak eksiden la kak. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memg pun dah jadi tradisi plak kann.. raya mesti akan ada excident, hope di jauhkan dari kita ni... amin

      Delete