About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Friday, 3 August 2012

Dia Dah Ok... ^_^



Kesinambungan dari Entry Ini
Amirul Aminin si kecik cik mama tu
dah kembali pulih sedia kala,
bawa pergi hospital, doc ckp munkin alegik antibiotic,
so lepas ni kena sgt b'hati2 bagi ubat tu..

seronok dpt tgok dia gelak dan bermain
nikmat rasanya.. Alhamdulillah.

picca bawah ni pagi tadi kejadian
bila dah sihat mcm2 laaa dia punya aktiviti
masa tgh nak siap g kerja
tgok Aminin duk panjat kerusi
hammmboiii ada kemajuan..
 
 
 
 
 sgt suka ngan mouse tu, coz ada lampu



 
kusyuukk..



 
 Acehhcehhcehhcehh... ^_^



 
Duk panggil2 pun tak moh pandang...


baru nak pandang yerr.. 

InsyaAllah weekend ni akan g belikan
persiapan raya untuk anak-anak,
yg tertgguh minggu lepas. ^_~
pada yg baru nak shopping tu 
"Selamat Bershopping dan berpada-pada yerr"
dan yg dah b'shopping tu
"Selamat berhujung minggu"
 


Salam Sayang. ^_~
Sekian


dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

12 comments:

  1. amboii...pagi2 dh bz mengadap komputer ye dik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa tmpat yg dia suka g skg ni.. hehheh

      Delete
  2. Replies
    1. InsyaAllah klu betul didikannya.. ^_~

      Delete
  3. Alhamdulillah dah sihat..amboi khusyuk beno ngadap pc tu eheeee comell jer dia :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur, klu tak merengek jerlaa. heheheh tulaa tmpat yg dia suka duduk.. ^_^

      Delete
  4. alhamdulillah...,dah sihat dah dea moga2 akan jadi sorang pandai tentang IT insyallah... comel lah dea ^_^

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah..smoga akn sht slalu ;)

    ReplyDelete
  6. ada gaya la.....dah besar nnti jadi pakar komputer ye..hehe...

    ReplyDelete
  7. Syukur dah sihat dan nakal kembali...hehehehe
    lega hati mama yekkk

    ReplyDelete
  8. selamat bershopping..=)hihihi

    ReplyDelete