About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Monday, 9 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny



Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny





Click Picture untuk join..


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )


HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-















Ok DONE..!!!


Cik mama nak tag si manis jelita di bawah ni..

1. Cik Pelangi

2. Cik Azza

3. Cik Ogy


Semoga berjaya yerr semua..


Thanks for reading.


dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

10 comments:

  1. wow...hotnya mama ni...good luck!! :)

    ReplyDelete
  2. hai cik mama...thx tag azza yer..insyallah kalau da mse azza join hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. join laa memeriahkan suasana... ^_~

      Delete
  3. pewittttt cik mama....org yg sama,,tp muka lain2 tiga2 gmbar...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh ykerrr... kembar 3 latuuu.. ^_^

      Delete
  4. Cik Mama TQ sebab pilih JS...Terharu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome... jgn lupa join yerr.. gud luck..!!! ^_~

      Delete
  5. ♥ good luck . thanks for joining :)

    ReplyDelete