About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Wednesday, 18 April 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"



Cik mama terjumpa.. cewahhhh kununn..
yerlaa terjumpa GA ni, so dgn rengan jejari ni pun joinn..

Misi :
Segmen ni adalah untuk mencari blog di masukkan ker dalam senarai blog kegemaran beliau.Tiada kriteria yang istimewa diperlukan untuk join segmen ni bak kata beliau "Tidak kira anda blogger baru atau lama, popular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog serius atau santai, bagi beliau Setiap blog ada kelebihan tersendiri.

so apalagi korang mohlaa ramai-ramai kite mencuba nasib.
Mana tau kot-kot kita antara 5 blog pilihan beliau.. cewahhh..



Tuan Tanah Kedaung



Klik picca untuk ker segment yewww.



Ok Babai. ^_~



dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

33 comments:

  1. cik mama.. su datang sini hehehe

    ReplyDelete
  2. salam cik mama,
    gud luck ,smg jd shorlisted bloglist ye..amin
    (^_^)

    www.azrulin.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. gud luck cik mama....cik mama pun ada dlm blog pilihan sy...dah lme jgk la letak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup cik mama dah tahu, heheh
      Thx yerr shah. ^_~

      Delete
  4. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Ramlah Ram Ram... salam kenal.. thx siggah sini. ^_~

      Delete
  5. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  6. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Visit here.. come again yerr.. ^_~

      Delete
  7. salam sy singgah bw dari segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Dear visit here.. cik mama terjah blog kamu skg.. weeeeee ^_~

      Delete
  8. salam...dari segmen yang sama. done follow u,dont forget to follow me back

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx visit here, cik mama terjah blog kamu nanti yer.. ^_`

      Delete
  9. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  10. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  11. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. come again.. and thx visit here.. ^_^

      Delete
  12. Datang menyinggah malam2^^

    *Copypaste je yang mampu^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takper janji ada jejak... senang nak jejak balik kan.. hehehe

      thx visit here.. ^_^

      Delete
  13. singgah sini, happy blogging..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  14. Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    *maaflah ayat copypaste.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx visit here.. it's ok dear.. nanti cikmama terjah blog kamu.. ^_^

      Delete
  15. pinky bw hwre.dari sgmen y sm..

    ReplyDelete
  16. Salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama..jemput singgah ke blog serabai ifa..sudi2 la follow back..slm prkenalan..=)

    ReplyDelete
  17. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  18. saya budak baru belajar

    http://www.kembara-alam-aadk.blogspot.com

    ReplyDelete