About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Saturday, 14 April 2012

Kena tunggu lama lagii kerr.????



Sekarang kat rumah cik mama dah takder tenet..Nape eqq.???
org TM ckp line takder, so kna tunggu laaa... redha..

cik mama ingatkan kna tunggu laa 2-3 miggu,
rupanya lagi lama jahh oiii... munkin sampai SATU TAHUN..!!!

Dgr dia ckp cam tu tanjat gilerr cik mama,
yerlaa kan Bill still berjln cam biasa,
kena byar gak... wlau tak guna... tak-suka-tak-suka...

klu cik mama nak terminate, kna panalti plak..
ishhh-issshh delima sungguhh..
apa nak buat nikan..??

diaorg cdgkan.. pindahkan dulu tenet tu kat tmpat lain,
senang cerita sewakan dgn org lain, yg ada talian telepon..

masalah skg ni SIAPA NAK.?? korg nak tak..??
kna byar blnan dlm 60.00 hengget jerr... hehehe ^_^

tapi zaman skg ni mnalaa ada org guna telepon rumah ag kan..
hadoiii no choice laaa cik mama...

rasa lain kan bila dah tak der tenet kat umah..
klu takder idea nak masak apa... search kat tenet...

klu nak tahu pasal sesuatu yg tak jelas.... search tenet..
klu bohsan kat umah.... on FB.. ^_~

mcm-mcm lagilaa boleh buat.....
tapi bila dah cam ni kaku jadinya... hahhahahhaa...

so ada tak cadangan dari pihak korg... cewahhh..
cik mama pun tak tau nak buat apa... just tunggu jerlaa kot..



erkkkk..


Apa cita diet cik mama.???? hehehhe malu nak ckp..
eh bkn tak jadi tau.. cuma cik mama buat slow2 jer...
tak terdaya nak jadi poyo sgt...
skg ni "NO NASI LEMAK"!!!
klu nak kena buat sndri jerr...


ok selamat berhujung minggu..
Babai....



dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

10 comments:

  1. salam cik mama..
    Hm singgah menyinggah
    alamak ..xde intenet yer..mesti tension tahap gaban kan..susah pakai "berukband" la hihi....

    ###xdpt la email dr cik mama....Hm nak pos buah tangan ni kt cik mama..xpe2 resend balik email cik mama tu kt HM.. camrynnn86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat c2 line "berukband" pun tak laju sgt.. maklumlaa tempat baru.. hehehhe

      ok HM cik mama dah email. ^_~

      Delete
  2. laaaa...x guna,,tp still kena bayar.....cmne tu.. terminate jek la klu nk kena tunggu sampai setahun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaakan... perjanjian kurg dr 2thn klu terminate kna penalti b'ratus gaklaa.. ermmmm

      Delete
  3. mak aihh...macam tu pun ade ker??hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memg ada bro.. APTB laaa huhuhuhu

      Delete
  4. Alamak!!! ni kes besau ni...
    tak dapat den nak menolong...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. memeg kes besau punya... takpe tolong comment pun dah ok.. hahahhahah

      Delete
  5. EHEM . sabar lerr . hehe . tunggu2 . eh , cik mama tak pyah diet sgt . hee . dah elok dh tu . 1st time gucy singgah sini .. wah , nice belog cik mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar menanti untuk satu kepastian cewahhh... thx gucy siggah sini.. hehehhe

      Delete