About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Sunday, 11 December 2011

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

As'Salam..

Waaa First Time Cik Mama Kna tag tau... Nevess u.. awwww


ok jom kita tgok apa syarat2nya :-

      @ Buat entri bertajuk 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.~ haruslaaaa
      @ Masukkan Banner diatas dalam entri kamu. ~ Tuuu dah ada..
      @ Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini. ~ Ok done
      @ Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled) ~ Like-like-like
      @ Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi - . ^) ~ Jeng-jeng-jeng
      @ Pemilihan akan diundi oleh Random org.
      @ Lima pemenang akan menjadi pilihan lily. Mungkin akan bertambah jika sambutan baik.
      @ tarikh tutup : 08/01/2012 ~ cepat-cepat


Org yg bertaggungjwp m'tag cik mama adalah Feza, Thanks yerr tag akak (^_^)

Dan cik mama memberi tanggungjawap ini pada mereka2 ni :~
      @ Cik Pelangi
      @ Cik myravea
      @ Cik eyda sharip
      @ Kak Izan

ok done..!! jgn-mare-yerr-yg-kna-tag-tu (-,^)
Sesiapapun-boleh join-lagi-ramai-lagi-meriahkan-


Thanks For Reading yerr..
dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

6 comments:

  1. best ini ....
    macam nak join ajer..

    ReplyDelete
  2. Zoey : klu nak join pun boleh, cik mama nak tag kamu tp maluu ahh..heheh

    ReplyDelete
  3. Hanif : Klu nak join sgtlaa di alukan.. meramaikan dan memeriahkan.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. oh ini tag nya yer..insyaAllah akak try buat.lama x join GA ni,blog GA tu kena remind baik password hehe..tq ingat akak!~

    ReplyDelete
  5. hi.. cik mama.. mybe cik mama tak post link @ lily silap.maaf tapi hari ni lily dh senaraikan..
    good luck :)

    ReplyDelete