About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Friday, 23 December 2011

Hati Tersenyum



Mcm mana yer hati tersenyum tu..
hehehhe. bukan tersenyum apa,
hari ni ada beberapa khabar gumbira
yg membuat cik mama tersenyum riang ria,
Alhamdulillah syukur kepada Tuhan kan.. Ermmmmmm

Keringan Bermula :-
pagi tadi duk pk nak pkai baju apakan, penin nak pilih mna,
so ternmpaklaa baju yg hanya pakai 2x jerr pun,
masa raya dan beberapa ari pas raya ari tu,
pastu merajuk tak pakai dah, coz ermmmm "tak muat"..
tak selesa nak pakai.. mencik2
pastu pagi tadi cik mama pakai dan.......
hasilnya baju tu dah agak loggar cikit... (^_^)
baju ni mengembag ker..hahhhahah agaknyalaa kot kan..
trus g timbang,,, aaikkkk takderlaa turun pun..
ermmm takperlaa janji baju ni dah tak sendat dan boleh di pakai
pun rasa sgt genbira... senang cita ada bahagian yg dah mengecik laa kot..

Keriangan Disusuli pula :-
Dapat msg dari adik kat kampung
"Kak na pagi tadi adik ambik result PMR, dia dpt 4A, yg lain B & C".
terus senyummm..
Syukur walau bukn full A, tp Alhamdulillah sgt,
ni adik bongsu cik mama, dr smlm pun cik mama call tnya,
tp dia tak g ambik ag pun..
tuk adik
"Taniah yerr Dik, Nanti akak balik kg migu ni, kita Enjoy yer, kita b'5 jer tau"
hahahhahah...

Keriangan Bertambah :-
Migu ni cik mama balik kg, suka-suka(klu hubby tak kejalaa, tp nak balik gak)
coz makcik cik mama yg dah lama "m'hilangkan diri" dah di jumpai, so migu ni dia balik kampung, memg bestlaa coz dah lama sgt tak jumpa dia, rasanya last jumpa masa cik mama umur 16thn.. uiiihh lama tu kan, skg cik mama dah umur sweet-sweet 27, hehehhe.
tuk Angah Mas (elehhh cam dia baca jer blog ni)
"pasni tak moh ilang-ilang ag yerr...hahhaha"


oklaa tu jerrlaa keriangn-kegembiraan yg terjadi hari ni,
cik mama tak reti sgt nak story sampai teruja, so tu jerlaa yg leh cik mama bagi tau,
Berharap sgt apa yang dirancang ni akan menjadi,
walau apa pun org ckp, bergumbiralaa dgn keserdehanaan, jgn melampaui batas kan..
InsyaAllah....


"Ai dik mcm Tanjat jerr, nape tak caya mama dah kurus cikit.. acehcehceh"

(^_^)


oklaa smpai sini jerr.. babaiiii..


Thanks For reading.


dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

2 comments:

  1. Alaaa..comeynya baby! Tahniah untuk adeq tu :)

    ReplyDelete
  2. zareliqa afiqa : thx yerr.. (^_^)

    ReplyDelete