About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia

Total Pageviews

Thursday, 22 December 2011

"Segmen cik yuyue : follower bawah 700"


cik mama-sgt-rajin-hati-pun-senang-ini-hari-so-cikmama-joinlaa-segment-ini-

(^_^)

klik jerr bawah ni :-


"segmen cik yuyue"


Wajib Ada :-

-Berapa lama berblog?
~ Masuk hari ni baru jerrrr 35 hari ( 1 bulan 4 hari)

@-Kenapa berblog?
~ Nak share story dgn org ramai, dan ia juga adalah diari cik mama.
"Blog saya adalah diari kehidupan saya" 

-Nasihat kepada blogger otai 
~ erkkkk boleh kerr..?? hahahah
"kepada otai2 blogger silalaa tunjuk ajar pada blogger2 yg fresh ni yerr"
Erkkk itu nasihat kerr.?? bolehlaa yerr cik yuyue. 


Ok Done.



Babai... (^_^)


Thanks For Reading..

dAhh BaCA... KoMen Laaa Cikit Yerr ^_~

12 comments:

  1. datang dari segmen yang sama.....

    http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  2. akak z0ey mmmmggggg rajin kannnnnnn..haha..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal. Blog saya pun lebih kurang sebaya dengan blog awak. Saya follow tau...

    the HEHS lady: SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

    ReplyDelete
  4. Azza : Thanks siggah blog cik mama yer.. cik mama akn follow kamu juga.. (^_^)
    jemput dtg ag yerr..

    ReplyDelete
  5. Cik Zoey : Ni bkn rajin, ni namanya curik tulg kat opis.. hehehehhe (^_^)

    ReplyDelete
  6. A'ishah Kamaludin : Oh ykerr.. sebayalaa blog kiota ni yerr.. ok thx yerrr laling nanti cik mama siggah blog kamu yer.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yuyue otai tu,,haha..

    bagus la join,, :D ta pepasal saya da follow anda,,haha..

    klo sudi singgah la blog sayaa...

    ReplyDelete
  8. slm knl...sy dari segmen cik yuyue juge..done follow kamu dear..meh la follow blog sy pulok kalo sudi..hee...thx..

    ReplyDelete
  9. hai :) saya dr segmen yg sama dn hajat ke sini hendak meng-follow :D saya follow ok ^^

    ReplyDelete
  10. salam Cik mama..
    eiqa dtg dri segmen yg sme..
    done follow.. jom follow back.. :)

    http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

    ReplyDelete